Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt och vis när det kommer till VVS. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Nyinstallationer

En av de tjänster vi erbjuder är nyinstallationer av saker relaterade till VVS. Detta kan bland annat röra sig om installation av en värmepump, en diskmaskin, en tvättmaskin eller ett handfat. Oavsett vad inom VVS som du behöver hjälp med att installera finns vi här för att hjälpa dig med det.

img

Felsökningar

Är det något med ditt VVS-system som inte fungerar som det skall? Då kan vi hjälpa dig med att ta reda på var felet ligger genom att göra en felsökning. En sådan kan gå till på flera olika sätt. Bland annat kan vi sticka in en liten kamera i dina rör eller ledningar, filma och se om vi till exempel hittar något som blockerar rören eller liknande. Självklart åtgärdar vi även felet när vi väl hittat det.

img

Reparationer

Behöver något i ditt VVS-system repareras? Inga problem, också detta är nämligen något som vi mer än gärna hjälper dig med.

img

Badrumsrenoveringar

Har ditt badrum sett sina bästa dagar? Behöver det renoveras? Även det gör vi i så fall mer än gärna åt dig. Med vår hjälp kommer du att kunna få ett badrum som ser ut som nytt igen!