Detta är MF Rör AB

Välkommen till oss på MF Rör AB! Vi är ett litet företag som har gjort ett stort intryck de senaste åren. Vi lägger vårt fokus på tjänster av en hög kvalitet och att alltid vara tillgängliga för våra kunder. Du kan anlita oss för inspektioner, reparationer, installationer och renoveringar – oavsett vad det gäller finns vi tillgängliga för dig. Ring eller mejla oss för att få veta mer om oss och om hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder alltid våra kunder en kostnadsfri offert. Vårt mål är att vara ditt förstaval, och ditt fortsatta val, när det kommer till rörmokare.

Med passion för våra kunder

För oss på MF Rör AB kommer alltid våra kunder först och vi lyssnar gärna på dina tankar och idéer. Vi håller en öppen kommunikation och det finns alltid någon tillgänglig i vårt team som du kan prata med om du har funderingar kring våra tjänster eller vårt pågående arbete. Fråga gärna efter referenser från våra tidigare arbeten. Vi har många goda omdömen från tidigare kunder, och många av dem är också återkommande kunder.

Professionella och pålitliga medarbetare

Vi på MF Rör AB har utbildade rörmokare och erfarna VVS-installatörer. Vi har arbetat inom branschen under många år och är vana vid att lösa problem åt våra kunder. Det finns inte något VVS-problem som är för komplicerat för oss. Du kan alltid lita på att vi är punktliga och pålitliga när vi arbetar i ditt hem. Vi arbetar effektivt för att se till att problemet ska bli löst snabbt.