Rörmokare som gör skillnad

Vi kan hjälpa dig med de mest komplicerade VVS-problemen. Vi är firman du ska ringa när du behöver hjälp med en reparation eller en installation. Vi kan även hjälpa dig med en inspektion av din fastighet, och speciellt dina rör och avlopp. Våra rörmokare har många års erfarenhet inom branschen, och har den rätta utbildningen. Vi följer självklart alla regleringar i Sverige, och använder oss av det bästa materialet när vi arbetar i ditt hem. All vår personal är professionella, vänliga och möter dig alltid med ett leende på läpparna. Tveka inte på att kontakta oss om du är i behov av en rörmokare som kan hjälpa dig. Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert. Ring oss och berätta mer så kan vi diskutera hur vi bäst kan hjälpa dig.

Vi finns alltid här för dig

När toaletten inte spolar, eller när det läcker ur kranen, är det oss du borde ringa. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder och vi kan komma ut till dig med kort varsel. Om du har ett akut problem är det bara att ta upp telefonen och ringa oss så kommer vi och fixar detta åt dig. Vi går att lita på och erbjuder alltid våra kunder en hög kvalitet på våra tjänster. Det tillkommer heller inte några dolda uppgifter för våra tjänster, utan den första offert du får är den som gäller.

Vi sätter kunderna först

Att kunderna kommer först för oss är ingen hemlighet. Vi arbetar alltid för att du ska bli nöjd med våra tjänster, och lämnar inget arbete om du inte är belåten. Vi tror på att bygga bra relationer tillsammans med våra kunder då vi förstår att det är viktigt för dig att hitta en rörmokare du kan lita på. Därför erbjuder vi dig en öppen kommunikation så att du alltid har någon att kontakta vid frågor. ROT-avdraget gäller också för våra tjänster för privatpersoner, så du får ett skatteavdrag på 30 % när du anlitar oss. Du kan använda detta upp till 50 000 kronor per år.